Nodetecin liiketoimintaidea alkoi muotoutua jo vuosia ennen yrityksen perustamista. Valtteri, Patrik ja Janne olivat työskennelleet kollegoina vaativien rakennushankkeiden parissa useamman vuoden, ja ajatus oman yrityksen perustamisesta vahvistui vähitellen. Olimme varmoja, että suunnittelussa asiakaskokemusta pystyisi parantamaan entisestään ja pienemmässä yrityksessä pystyisimme ketterämmin vastaamaan asiakkaan tarpeisiin ilman turhaa byrokratiaa.

Lopulta haaveet konkretisoituvat ja Nodetecin tarina sai alkunsa keväällä 2017.

Jo reilun puolen vuoden jälkeen pyysimme mukaan entiset kollegamme Jonin ja Anna-Kaisan, joiden kanssa olimme myös tehneet töitä aiemmin. Tiesimme heidän olevan sekä rautaisia ammattilaisia että jakavan samoja arvoja kanssamme työssä ja vapaa-ajalla. Meistä viidestä koostuu teräksinen ydinryhmämme.

Olemme kasvaneet kolmen hengen rakennepajasta yli kymmenen hengen suunnittelutoimistoksi. Tänään Nodetec on joustava ja luotettava kumppani vaativinkiin rakennesuunnittelun tarpeisiin.

Olemme tietomallipohjaisen suunnittelun ehdoton edelläkävijä ja hyödynnämme uusinta ja tehokkainta laitteistoa ja työkaluja suunnittelussamme. Autamme löytämään räätälöidyt rakennesuunnitteluratkaisut sekä tarvittavat muut erikoissuunnittelun yhteistyökumppanit asiakkaidemme projekteihin.

Usko omaan tekemiseemme on vain vahvistunut vuosien saatossa, kun tyytyväiset asiakkaat ja onnistuneet projektit ovat tuoneet pöydillemme uusia, entistä haasteellisempia projekteja. Meille asiakas on aina keskiössä ja olemme tottuneet ylittämään odotuksia. Kanssamme on kuulemma kiva tehdä töitä.

Koko henkilöstöämme yhdistää vankka osaaminen, ammattiylpeys sekä jatkuva halu kehittyä ja oppia uutta. Haluamme tarjota haasteita ja työympäristön, jossa on mahdollisuuksia kasvaa ammatillisesti. Samalla meille on tärkeää, että meillä viihdytään ja henkilöstömme voi hyvin, sillä kaikki muut suunnittelun työkalut ovat loppujen lopuksi korvattavissa.