Rakennesuunnittelija/tiimipäällikkö

Nodetec Oy on Helsingissä toimiva suunnittelutoimisto. Yrityksemme tarjoaa korkeatasoisia rakennusteknisiä suunnittelu- ja konsulttipalveluita korjaus-, lisä- ja muutosrakennushankkeisiin sekä uudiskohteisiin. Asiantuntijoillamme on kokemusta vaativista tietomallinnuskohteista sekä isoista, kansallisesti merkittävistä suunnittelukohteista.


Etsimme rakennesuunnitteluun nuorempaa suunnittelijaa tai kokeneempaa rakennesuunnittelijaa tiimipäällikön tehtäviin vakituiseen työsuhteeseen. Myös valmistumassa olevat opiskelijat huomioidaan haussa.

Tehtävät ja toimenkuva määräytyvät tarkemmin hakijan osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Meillä pääset työskentelemään rakenteiden mallinnuksen, lujuuslaskennan, rakennuksien kuntotutkimusten tai korjaussuunnittelun parissa oman kiinnostuksen mukaan.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa pohjakoulutusta (Ins. AMK tai DI) tai meneillään olevia soveltuvia ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opintoja, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja sekä käyttökokemusta Tekla Structures ja Autocad -ohjelmistosta. Luemme eduksi kokemuksen korjausrakennuskohteiden ja betonirakenteiden suunnittelusta.

Tarjoamme kehittymismahdollisuuksia monipuolisten asiantuntija- ja rakennesuunnittelutehtävien parissa niin kokeneemmille osaajille kuin nuorille ammattilaisille. Meillä on käytössä tämän päivän uusimmat työkalut, ja toimistomme sijaitsee huippupaikalla Kalasataman uusissa toimitiloissa. Pääset syventämään osaamistasi monipuolisten projektien parissa. Et jää työssäsi yksin, sillä tarjoamme sinulle osaavan henkilöstömme tuen. Pääset osaksi tiivistä työporukkaamme, jossa yhteistyö on rentoa ja välitöntä. Kehitämme ja kasvatamme toimintaamme yhdessä.

Meille on tärkeää pitää huolta henkilöstömme hyvinvoinnista ja osaamisesta. Kattaviin työsuhde-etuihimme kuuluvat muun muassa kuntosalijäsenyys sekä työ- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Tarjoamme joustavat työskentelymahdollisuudet.


Pyydämme toimittamaan kirjallisen hakemuksen palkkatoiveineen sähköpostitse:
janne.hellsten@nodetec.fi otsikolla ”Rakennesuunnittelija”.

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Hellsten. puh: 040 528 8816
    Rakennesuunnittelua vaativiin tilanteisiin!

    Vanha Talvitie 11 A
    00580 Helsinki